Norddjurs hundepension

Jeg hedder Karina Thisgaard Poulsen, er 47 år og er gift med This. Vi flyttede i oktober 2008 til Djursland, bl.a. for at realisere vores drøm om en hundepension, og vi var heldige at finde en skøn ejendom tæt på Kattegat hvor vi kunne se vores drøm blive til virkelighed. Det har været en lang rejse at nå hertil hvor pensionen er godkendt og i fuld gang, men det har bestemt været det hele værd, og jeg glæder mig over arbejdet hver dag! 
This hjælper i pensionen når han er hjemme og der er brug for det, og ellers er det mig der står for det daglige arbejde.


Jeg har været ansat 11 år i Dansk Politi, de sidste 5 år som tjenestehundefører. Da jeg valgte at søge orlov, var det med et brændende ønske om stadig at arbejde og beskæftige mig med hunde på fuld tid, så tanken om en hundepension kom helt naturligt!  

Vores egne hunde er: Marquis, som er en langhåret schæfer. Marquis er en dansk "genbrugs-hund" som i sit første leveår allerede har haft 4 forskellige hjem før vi fik ham. Det havde sat sine spor, men i dag er han en kærlig og dejlig dreng. Der udover har vi 5 skønne blandings-tæver hvoraf vi har adopteret 2 fra et internat i Polen. 2 andre tæver har vi adopteret fra Rumænien, den ene blev som hvalp fundet på gaden i Bukarest, og den anden er en ældre tæve som har levet det meste af sit liv på gaden. Den 5. tæve er fra Bosnien, hvor hun blev fundet på gaden som lille hvalp sammen med 4 søskende, hvoraf kun de to overlevede. Sammen danner de 6 hunde en skøn harmonisk flok, som fylder rigtig meget i vores hverdag!